Skip to content

L’ozó estalvia queixes al sector hoteler

17 febrer, 2017
L’ozó estalvia queixes al sector hoteler
Els hotels són llocs on al llarg del dia concorren nombroses persones, pel que és difícil garantir una bona desinfecció i desodorització de les instal·lacions i l’ozó ens ajuda. En el cas concret dels dormitoris, són les cambreres d’hotel les que es poden encarregar d’aplicar-ho l’ozó. Moltes vegades utilitzen productes químics com el lleixiu o l’amoníac, el que deixa una forta olor desagradable durant hores. 

Quan entrem al dormitori d’un hotel per primer cop ens agrada que l’ambient sigui agradable, que doni sensació de net; i que es trobi correctament desinfectat. De tots es sabut de la gran quantitat de clients que han passat prèviament per aquest dormitori.

Per solucionar tots aquests problemes de desinfecció i males olors als dormitoris dels hotels tenim l’ozó.

En aquests aparells d’ozó, els dormitoris quedaran completament desinfectades eliminant qualsevol tipus d’olor que es trobi en l’ambient. Sense encobrir com fan els ambientadors, que moltes vegades fan més desagradable l’estada; per la seva olor forta i persistent, barrejat amb el de l’habitació. La purificació ambiental amb ozó es deu al poder d’aquest gas, que desinfecta, purifica i oxigena l’habitació de l’hotel; deixant una sensació d’absoluta neteja.

 Doncs amb l’ozó s’eviten més tots aquests olors desagradables que deixa l’ús humà i els desinfectants químics. L’ozó no deixa olor i a més a més no contamina el medi ambient ni afecta la salut de les persones. L’ozó eliminarà qualsevol tipus virus, bacteri, fong, partícula pestilent … que es trobi en l’aire. Amb aquesta simple acció podem arribar a estris o articles que normalment no presenten una neteja diària com poden ser cortines, edredons, cobrellits, matalassos, coixins etc. Aquests articles són més propensos a la incrustació d’agents patògens a més de caracteritzar-se per una neteja més difícil que aquelles superfícies poc poroses. L’ozó actuaria incrustant-se entre les fibres i conseqüentment destruint-ho tot al seu pas.
Gràcies a l’ozó s’evitaran queixes i comentaris negatius a internet per la incorrecta desinfecció o males olors a les habitacions, a la vegada que estalvies en cost i temps de desinfecció. La seva experiència a l’hotel serà molt millor.

 
Blog Net100x100