Skip to content

La importància de la neteja dels terres

1 desembre, 2017

La importància de la neteja dels terres

Bon i feliç dia a tothom!

Per evitar accidents i per millorar l’aspecte dels nostres terres avui us parlem de la importància de la neteja dels terres. Els terres que utilitzem, molts cops s’embruten de seguida, però si sabem com netejar-los ens quedaran impecables i evitarem que s’embrutin tan ràpid.

A més a més uns terres en bon estat eviten accidents.

L’acumulació de residus en els terres pot resultar molt perillós per a la salut. La neteja i desinfecció és una cosa fonamental, no solament per proporcionar als usuaris un sòl net i agradable. És una disciplina molt estudiada en el camp de la prevenció de riscos laborals.

Abans de res, ens em de proveir dels productes i útils de neteja necessaris per executar la neteja. En el cas de la neteja de terres domèstics, una mopa de microfibra, un recollidor, una galleda i un fregona són els utensilis bàsics, així com raspalls. Un netejador neutre, desengreixant i desinfectant són els productes imprescindibles per arrencar la brutícia i els microorganismes.
 
A excepció de les taques de fang, que és l’única taca que hem d’esperar a que assequi per netejar-la, la resta de les taques podem netejar-les quan es produeixin o ens adonem de la seva presència. En el cas de les taques de fang, la millor opció és utilitzar l’aspiradora. Després fregarem la superfície amb aigua i netejador especial per a terres objecte de neteja.
 
Abans de fregar el terra:
 
– Hem de treure la brutícia superficial i les engrunes passant l’aspiradora amb l’accessori per a sòl o escombrant perquè quedi net de sòlids.
– Omple tres quartes parts de la galleda amb aigua tèbia i afegeix la quantitat recomanada de fregaterres.  
 
¡Ja podem netejar el terra¡
 
Que tingueu molt bon cap de setmana! 
 
Net100x100

 
Blog Net100x100