Skip to content

La importància de la neteja dels terres

1 abril, 2016

La importància de la neteja dels terres

Els sòls que s’usen molt s’embruten de seguida, però si sabem com netejar-los ens quedaran impecables i ens duraràn més.

L’acumulació de residus en els terres del treball i habitatges pot resultar molt perillós per a la salut, la neteja i desinfecció és una cosa fonamental.

No solament per proporcionar als usuaris un sòl net i agradable, en el qual conviure. Sinó que és una disciplina molt estudiada en el camp de la prevenció de riscos laborals.

Així mateix, existeixen estudis acreditats respecte a la neteja de les zones de treball i de convivència. On hi ha un augment de la productivitat i de la felicitat associada a aquest fet.

Abans de res, ens em de proveir dels productes i útils de neteja necessaris per executar la neteja.

En el cas de la neteja de terres domèstics, una mopa de microfibra, un recollidor, una galleda i una fregona són els utensilis bàsics, així com raspalls.

Un netejador sabonós neutre i per a sòls més delicats, desengreixant i desinfectant són els productes imprescindibles per arrencar la brutícia i els microorganísmes.
La importància de la neteja dels terres
A excepció de les taques de fang, l’única taca que hem d’esperar a que assequi per netejar-la. La resta de les taques podem netejar-les quan es produeixin i/o ens adonem de la seva presència.
En el cas de les taques de fang, la millor opció és utilitzar l’aspiradora.
Després fregarem la superfície amb aigua i netejador especial per al sòl objecte de neteja.
Abans de fregar el terra, hem de treure la brutícia superficial i les engrunes passant l’aspiradora amb l’accessori per a sòl o escombrant perquè quedi net de sòlids.
Omple tres quartes parts de la galleda amb aigua tèbia i afegeix la quantitat recomanada de fregaterres. ¡¡¡ ja podem netejar el terra¡¡¡
La importància de la neteja dels terres
 

 
Blog Net100x100