Skip to content

L’ozó estalvia queixes als hotels

28 maig, 2021

L’ozó estalvia queixes als hotels

Bon dia “Avui fem dissabte” tot i que sigui divendres perque per a tu mai deixem de treballar!
 
Pensant en el cap de setmana? Descans, una escapada… però… et dediques al sector hostaler? Això t’interessarà!
 
Com sempre diem: Un dels nostres objectius es que els clients dels nostres clients estiguin satisfets i còmodes.
 
El sector hostaler és vulnerable a patir la presència de les xinxes de llit. Insectes sense gaire més importància ja que només produeixen una lleu picadura, però, que igualment no deixen de ser un element poc agradable, en una habitació i més en un llit.
 
Per això, i perquè sempre preguem per la satisfacció i la comoditat dels nostres clients i dels clients. Us portem les següents mesures preventives per al sector hostaler.
 

Mesures preventives i/o correctores, per als propietaris dels establiments hotelers. 

 • Segellar totes les esquerdes de parets i les de la fusta dels mobles, l’arranjament de forats o d’espais entre habitacions,  dels sòcols, dels marcs de portes i de les finestres; i dels punts d’electricitat (tipus endoll), són mesures que redueixen els llocs de refugi de la plaga i per tant faciliten la detecció de plagues i es redueixen dels llocs de refugi.
 • Reparar el paper i la pintura que s’estigui enlairant.
 • Col·locar fundes anti-xinxes, als llits, eliminant així un dels punts més importats de refugi de la plaga.
 • Reparar els forats a les parets, sobretot, aquells ubicats al voltant de les canonades i els conductes que connecten les habitacions.
 • Evitar moquetes, entapissats així com qualsevol element decoratiu tèxtil.
 • Destruir els articles infestats perquè no puguin ser reutilitzats (previ tractament).
 • Les bones pràctiques en la neteja ajudaran de manera important a controlar i reduir les poblacions d’aquests insectes.
 • A Net100x100 disposem del Nettion MC, un concentrat líquid especialment formulat per a la neteja, desodoració i desinfecció de qualsevol tipus de superfície, té un elevat poder desinfectant i bactericida, mostrant-se altament efectiu davant una àmplia gamma de gèrmens, entre els quals les xinxes.
 • Són importants les mesures relacionades amb la gestió de la roba, de manera que tot el material de roba presumptament afectat no s’hauria de moure’s sense haver procedit prèviament a un rentat en calent (llençols, mantes, fundes dels llits…) ja que aquests articles no han de ser tractats amb insecticides.
 • Els articles no rentables es poden ficar a l’assecadora, o fer un rentat en sec per eliminar totes les formes de vida.
 • Ozonitzar periòdicament els dormitoris. L’ozó s’ha provat com el sistema més eficaç per a  eliminar dels xinxes de llit. No deixa cap residu químic i el dormitori pot ser utilitat amb molt poc temps.

Necessites més informació?

Doncs, no dubtis de posar-te en contacte amb nosaltres!
Esperem que t’haguem pogut ajudar i que comptis en nosaltres per als teus problemes de neteja!
Bon cap de setmana!
Equip de Net100x100.

 
Blog Net100x100