Saltar al contenido

Formigues, un mal de cap ara que ve l’estiu

17 mayo, 2021

Formigues, un mal de cap ara que ve l’estiu

Cal tenir en compte que les formigues tenen funcions. Aquestes inclouen el manteniment del medi ambient i del cicle de vida de la natura. Actualment, hi ha més de 12.000 espècies de formigues treballant àrduament per millorar la qualitat del sòl, treballant com un personal de neteja improvisat. Mentre que molts consideren aquest insèctes com un gran inconvenient, sense la seva presència l’existència d’altres espècies es posaria en peril

Una invasió de formigues a la llar pot ser mitjanament molesta o inquietant

L’eliminació per complert de les formigues només passa  quan mates a les reines; poden sobreviure als típics verins comercials i continuar infestant casa teva si no són correctament eliminades.

Us deixem alguns consells sobre com tractar-les de forma natural

Són mesures preventives, és a dir, que les dissuadeixen d’entrar a casa. El vinagre blanc és un excel·lent producte per netejar la llar i no pots olorar-lo una vegada que s’asseca. Les formigues no suporten el vinagre i podrieu fer un pesticida barat i fàcil usant vinagre i aigua simplement.
  • Feu una barreja de 50/50 de vinagre i aigua en una ampolla amb atomitzador.
  • Ruixeu directament sobre les formigues per matar-les.
  •  Després, netegeu les formigues amb una tovallola de paper humida.
  • També podeu utilitzar el vinagre i l’aigua per espantar.
  • Ruixeu al voltant dels marcs de les finestres, de les portes i d’altres llocs en què vegeu que entren a la casa.

També es pot fer servir aquesta solució de vinagre per netejar els terres (no marbres i tarrassos); les finestres i els taulells fa que sigui menys probable que les formigues grimpin per aquestes superfícies.
Això sembla funcionar molt bé per als que tenen un problema lleus. Quan el problema te un cert calat s’han d’utilitzar mètodes per eliminar tota una colònia.

Solució professional

A Net100x100 disposem d’un eficaç netejador i insecticida per al control d’insectes terrers, que neteja en profunditat i proporciona una agradable aroma a net i de llarga durada.
Ramon Ber

 
Blog Net100x100