Skip to content

“”El 90% de les malalties són contretes per l’aire que respirem” (Pasteur)

22 setembre, 2016
“”el 90% de les malalties són contretes per l’aire que respirem” (pasteur)

Especialment rellevant, és que nitrogen, oxigen, hidrogen, vapor d’aigua i CO2 són els elements principals de l’aire que respirem, però no els únics. L’atmosfera conté també moltes altres substàncies, en gran part causades per l’acció humana, i algunes d’elles perjudicials per a la nostra salut.

Sobretot, a Net100x100 us volem ajudar  a mantenir l’ambient aeròbic desinfectat de les Llars d’Infants. Som conscients de que les guarderies són el lloc on els pares portem lo més preuat que tenim i és obvi que els nostres fills/es per raons d’edat encara no han desenvolupat  les seves defenses, pel que fa que el nivell d’exigència d’higienització hagi de ser òptim.
 
A Net100x100 ens hem especialitzat en la desinfecció i purificació del aire mitjançant l’ozó també denominada “bacteriòlisis”. L’ozó degut a les seves propietats oxidants és considerat un dels agents microbicides més ràpid  i eficaç que es coneix. La seva acció posseeix un ampli ventall de possibilitats per a la eliminació en un 99,97% els bacteris, virus, fongs, espores, àcars, etc… Molts cops instal·lats als matalassos, joguines que els infants utilitzen dia a dia, etc. Ara que estem l’hivern, temps propici per les malalties víriques de transmissió aeròbica, us proposem fer actuacions de xoc de forma periòdica per eradicar tots els agents mencionats que sovint ens comporten molts mals de cap.

 
Blog Net100x100