Skip to content

Un costum molt poc higiènica, emportar-se el mòbil al bany

25 agost, 2017

Un costum molt poc higiènica, emportar-se el mòbil al bany

Una de les conclusions d’un estudi de Rentokil Initial

Sobre el costum de emportar-se el mòbil al bany. El qual ha analitzat els hàbits de rentat de mans en els entorns d’oficina. Ha estat portat a terme entre 5.000 persones de Regne Unit, França, Alemanya, Austràlia i Malàisia, entre altres països .

Un terç dels treballadors, utilitzen els seus mòbils en el bany de l’oficina. Facilitant així la propagació de gèrmens i malalties en la mateixa.

Entre les principals troballes, a destacar que:

  • Un 35% dels enquestats llegeixen al bany de l’oficina o naveguen per Internet.
  • El 18% juga amb els seus smartphons al Candy Crush o PokemonGo.
  • Un 13% actualitza el seu estat en xarxes socials i el 12% sol dur menjar o beguda.

Després de la obligada visita, el 84% dels entrevistats diu rentar-se sempre les mans després de visitar el bany. El 27% afirma que es renta les mans durant més de 20 segons i gairebé la totalitat dels treballadors declara tenir hàbits poc higiènics, com llegir o navegar per Internet al mateix temps que utilitzen el bany.

L’aspecte general del bany també entra en joc en aquestes respostes ja que el 50% dels treballadors afirma no rentar-se les mans si l’aspecte del mateix és d’abandonament o està brut.

De fet, el 16% diu que evita rentar-se les mans quan hi ha una olor desagradable, un 20% quan no hi ha sabó o tovalloles disponibles i un 15% quan el lavabo no està net.

 
Blog Net100x100