Skip to content

Retallar despeses a la neteja en la comunitat de propietaris

12 gener, 2017
Retallar despeses a la neteja

                                   

Brillantina treballadora de Net100x100
Soc Brillantina, sabies que….

…. retallar en la neteja de la teva comunitat de veïns també pots estalviar fins un 40% del que pagues actualment?

 
Revisant factures
Reunió de veïns
 1. Revisar totes les factures i comparar, la informació és poder. Amb la qual cosa hem de revisar i comparar per saber si les despeses que tenim de neteja en la nostra comunitat són massa alts.
 2. Moltes vegades aquesta gestió es posa en mans d’un administrador (que es ven al que millor comissió li dóna) dóna com a resultat engruixament de les factures de neteja.
 3. No et quedis amb el primer pressupost de neteja, normalment, per comoditat, l’administrador de finques és qui s’encarrega de gestionar els pressupostos de les empreses de neteja. Aquestes solen cedir comissions, i aquests pagaments surten del pressupost acceptat. Així, és convenient aportar sempre pressuposats d’altres empreses de neteja que no són afins als administradors, encara que sigui només per comparar.
 4. És possible espaiar els dies de neteja de la comunitat de veïns (poden ser un dia a la setmana en lloc de varis, per exemple).
 5. Fer pedagogía als propis veïns que s’encarreguin de conservar netes les seves dependències més properes (vestíbuls, escales…).
 6. Ajustar el pressupost a les millors ofertes per disposar d’una empresa de neteja que gestioni la neteja de la comunitat de veïns. És desitjable buscar diverses propostes i decantar-se per la qual millors garanties legals ofereixi i la tarifa de les quals sigui la més competitiva.
 7. Estalviar en la despesa de l’aigua, fent el manteniment dels terres mitjançant mopejat, fregat i desinfecció, amb una sola operació, del terra amb un detergent neutre i antibactericida amb autorització sanitària amb l’objectiu de combatre qualsevol pandèmia, que redueix en un 65% el consum d’aigua.

   

  L’estavi interessa a tots
 8. Netejar amb microfibres que no deteriora els materials, incrementa la lluentor del terra i allarga la durabilitatde la neteja

 
Blog Net100x100