Skip to content

Sabeu com netejar la pantalla del mòbil o tauleta?

13 juliol, 2017

Sabeu com netejar la pantalla del mòbil o tauleta?

Avui parlem de la importància de mantenir nets aquells aparells que formen part del nostre dia a dia. Sigui en els estudis, feina, entreteniment…

La primera intenció per solucionar aquest problema, és netejar la pantalla amb qualsevol tros de roba vella o el final de la màniga… però, això no és ni el millor, ni el més eficaç per mantenir les pantalles netes.

Pot sonar una mica com a exageració haver d’utilitzar productes de neteja especials per a pantalles tàctils. Però en realitat s’ha d’utilitzar el teixit i producte adequats, degut a la molta interacció que té la pantalla.

S’ha preguntat, quina seria la millor manera de netejar-les?

  • En primer lloc, es necessita una baieta de microfibra, aquesta esta especialment dissenyada per aixecar el greix i empremtes digitals sense ratllar o fer qualsevol altre dany a les pantalles.
  • La nova explosió de mòbils i d’aparells de pantalles tàctils ha experimentat un considerable creixement. La maledicció de la pantalla és que es cobreix de greix, amb molta facilitat. Taques o empremtes que frenen considerablement poder interactuar, amb aquests aparells. Això sempre passa just al moment més interessant.
  • El segon pas, és polvoritzar una petita quantitat, de Klesing Multi, sobre la baieta de microfibra, fregant la pantalla fins a la seva total evaporació. Es tracta d’un producte formulat com a netejador de superfícies vidriades, pantalles tàctils, etc. Neteja i desengreixa evaporant-se amb facilitat, les tasques objecte de neteja, deixant un agradable aroma.
Esperem que us hagi estat d’utilitat el nostre article d’avui i no dubteu en contactar amb nosaltres per a més informació o per conèixer les ofertes que tenim disponibles.
 
Net100x100, 

 
Blog Net100x100