Skip to content

Com netejar les pantalles de cinema

20 agost, 2019
Com netejar les pantalles de cinema

El embrutament de les pantalles de cinema produeix com a conseqüència una pèrdua de lluminositat que ha de suplir-se projectant amb més intensitat de llum. Aquesta neteja ha constituït sempre un problema, arribant fins i tot en alguns casos a canviar la pantalla, atès que la neteja amb sistemes tradicionals. Mai els ha donat el resultat desitjat, sinó més aviat, en molts casos el resultat dóna un major embrutament i el clapejat d’aquesta pantalla.

El mètode de neteja, que utilitza Net100x100:

  1. Projectem per polvorització d’una solució preparada amb aigua destil·lada i producte específic formulat a base de: Tensioactius – Amoníac – Segrestants – Humectants
  2. Es realitza en amples no superiors a 2,5 metres, de dalt cap avall. Amb l’objectiu que abans que assequi aquesta superfície es netegi l’ample següent de les mateixes dimensions; evitant, així, que es noti o quedi marcada la zona on reemprenem la neteja. És important de tenir-ho en compte ja que en cas contrari es notaria on hem reempres la neteja.
  3. Cadascuna de les zones, no superiors de 2’5 metres d’ample. Després de la neteja i abans d’iniciar la següent l’esbandim amb aigua destil·lada.

* Precaucions que tenim en compte:

  • Segons la ubicació de la pantalla de cinema, principalment en cinemes o teatres pot fer-se necessari; evitar la humitat per no perjudicar les “”candilejas”” o altres elements elèctrics instal·lats.
  • Ho pots aconseguim fàcilment, col·locant sota la pantalla, un simple canal de 2’5 metres que recull l’aigua; connectant aquest canal amb un aspirador de líquids. 
  • Seguin aquests pasos deixarà la seva pantalla com el dia que la va estrenar.

Ramon Ber

 
Blog Net100x100