Skip to content

Com netejar la pantalla del mòbil o tauleta

18 octubre, 2016

Com netejar la pantalla del mòbil o tauleta

Com a resultat de la nova explosió de mòbils i d’aparells de pantalla tàctil ha experimentat un considerable creixement, la maledicció de la pantalla és que es cobreix de greix, amb molta facilitat. Taques o empremtes que frenen considerablement poder interactuar amb aquests aparells, i això sempre passa just al moment més interessant.

La primera intenció per solucionar aquest problema, és netejar la pantalla amb qualsevol troç de roba vella o el final de la màniga… Però, això no és ni el millor, ni el més eficaç per mantenir les pantalles netes.

Sembla que, pot sonar una mica com a exageració haver d’utilitzar productes de neteja especials per a la pantalla tàctil. Però en realitat s’ha d’utilitzar el teixit i producte adequats, degut a la molta interacció que té la pantalla.

S’ha preguntat, quina seria la millor manera de netejar-les?

En primer lloc, es necessita una baieta de microfibra, aquesta esta especialment dissenyada per aixecar el greix i empremtes digitals sense ratllar o fer qualsevol altre dany a les pantalles.

El segon pas, és polvoritzar una petita quantitat, de Klesing Multi, sobre la baieta de microfibra, frotant la pantalla fins a la seva total evaporació. Es tracta d’un producte formulat com a netejador de superfícies vidriades, pantalles tàctils, etc. Neteja i desengreixa evaporant-se amb facilitat, les tasques objecte de neteja, deixant un agradable aroma.

Ramon Ber

 
Blog Net100x100