Saltar al contenido

Com netejar el terrasso

12 junio, 2021
Com netejar el terrasso?

El terrasso és molt comú degut al seu baix cost. Ara bé, el terrasso és una rajola de morter de ciment vibro premsada per la capa de base i la capa de petjada, aquestes rajoles es diferencien per la seva composició i el seu colorit, igual que per forma, el seu acabat i la seva superfície. La cara superior, està composta per trossos d’àrids, exemples d’aquests; es poden esmentar els marbres, calcàries, granits, sílices i basalts. Per tant aquests són aglomerades amb ciment normalment acolorit.

Precaucions:

– És convenient no utilitzar productes àcids com el vinagre o el suc de llimona, així com tampoc el lleixiu, ja que deixen els terres matats i amb taques, que no desapareixen a menys que es torni a polir.

Com netejar el terrasso:

  • La tècnica de neteja és la més senzilla, ja que només és necessari fregar-lo amb aigua a la què s’afegeix el netejador abrillantador terratzo i marbre NettionFax
  • Es tracta d’un formulat específic per fregar sòls, especialment indicat per a la neteja diària dels terratzos, que al mateix temps els abrillanta en una sola operació.
  • Especialment indicat pel terratzo també el podem emprar en la neteja diària de marbre, pissarra, plàstic, linóleum, etc.
  • Es tracta d’un producte concentrat i de gran rendiment, manté a la perfecció la lluentor en els sòls cristal•litzats o encerats.
  • Perfumat, proporciona una agradable aroma al utilitzar-lo.

Forma d’utilitzar-lo:

  1. Com un netejador normal, s’aplica dissolt en aigua en proporcions d’acord amb la brutícia present.
  2. Normalment, la dosi adequada serà del 1% (10 gr/tl d’aigua).
  3. Fregar i deixar que assequi, apareixent la lluentor per si solament.
  4. Si es desitja obtenir major intensitat de lluentor, fregar el sòl amb baieta o mopa.

Alguna opinió sobre el producte:


El millor per al terratzo antic és netejar-lo bé amb aigua i Nettion Fax, i una vegada net i sec, observarà com el terra queda perfecte i bonic al mateix temps que cuida el terratzo i no tindrà necessitat ni d’abrillantar ni polir, i sense necessitat de maquines, i el terrasso queda com nou.

Ramon Ber

 
Blog Net100x100