Skip to content

Com netegem els vidres a Net100x100

5 juliol, 2018
Com netegem els vidres a net100x100
Vidres, alguns trucs per fer més fàcil la seva neteja, perquè estiguin sempre lluents. Sembla fàcil, però tota persona que s’hagi posat a netejar-los sap que no sempre queden com ens agradaria, per aquest motiu es diu que netejar vidres és com una ciència.

Trucs per netejar vidres:

 1. Una de les solucions més populars és netejar amb aigua i vinagre. Posem dins un ruixador aigua amb vinagre amb la proporció 1 litre d’aigua, 2 raigs de vinagre. Així podem aplicar-ho a tota la superfície de vidre amb facilitat. Immediatament després, ja podem assecar el vidre amb paper de diari.
 2. Utilitzar un baieta de microfibra neta, mullada amb una mica de sabó, només una mica, ja que l’excés de sabó pot complicar la neteja. Un cop hàgim passat  la baieta de microfibra per tot el vidre, procedirem a assecar-lo amb paper de diari.
 3. Un altre mètode per netejar les taques dels vidres és l’alcohol. El procediment és el mateix que amb el vinagre. Posar-ho en un ruixador i un cop ruixada tota la superfície assecar-ho immediatament amb un paper de diari.
 4. El mètode més eficaç però serà utilitzar Cristalin, que en podem trobar a Net100x100.
 5. Acudir a Net100x100 que apliquem un sistema molt innovador i ecològic en la neteja de vidres, espills i tota mena de superfícies vidriades.

EcoBrilSystem

Millorant sempre la nostra manera de treballar avui us expliquem els avantatges que s’obtenen amb el nostre sistema de neteja EcoBrillSystem.

Avantatges d’aquest sistema

 • Evita en vidres grans, tenir que mantenir humida una superfície, amb l’objectiu de que trigui més temps en eixugar-se.
 • Garanteix  una humitat justa, quant més brut està el vidre.
 • Redueix l’efecte de netejar  baix la llum directa del sol que pugui ocasionar que l’aigua i detergent s’eixuguin massa ràpid.
 • Facilita la neteja de vidres calents i interiors, en condicions de vent o en condicions  de forta calefacció.
 • Estalvi considerable en la partida de neteja de vidres.
 • Reducció de sobrecàrrega muscular per als netejadors/es.
 • Evita la contaminació pròpia de la oxicel·lulosa que emet el cotó.
 • Garanteix la desinfecció dels vidres, reduint considerablement el desenvolupament bacterià.
 • Redueix en un 65% el consum d’aigua.
 • No deteriora els vidres i incrementa la seva lluentor, als que se’ls comunica una transparència perfecta sense produir entelaments.
 • Proporciona una prolongada protecció anti-pols.

Per obtenir més informació sobre el nostre servei o sol·licitar un pressupost, sense cap compromís, poden accedir al nostre servei mitjançant aquest enllaç: https://www.net100x100.com inclús aquí trobareu tota la informació necessària per contactar amb nosaltres.

Ramon Ber

 
 

 
Blog Net100x100