Skip to content

Com mantenir les escales i comunitats de veïns, netes.

26 gener, 2017
Com mantenir les escales i comunitats de veïns, netes.
Bon dia amb energia, avui us portem aquest pràctic consell.
 
No és el mateix netejar el vestíbul, que el replà del quart pis, ni l’accés al pàrquing que el de les golfes o terrats. Per aquest motiu s’aconsella fer la neteja de les diferents zones i components amb periodicitats diferents:
 

Netejar el vestíbul

És la part que més s’utilitza, i la més la més exposada a l’exterior; causes que fan que sigui la més brutal i necessiti una neteja més freqüent. La solució és simple; si mantenim el vestíbul net, la neteja de tota l’escala serà molt més ràpida; menys costosa, i l’efecte de net serà més durador.

Netejar les escales

En una escala amb ascensor, l’ús de l’escala és molt inferior al que se’n pugui fer en una que no en tingui. Aquest serà un factor important per escollir la freqüència amb que és més aconsellable la neteja, tant de les escales com dels replans.

Netejar vidres i miralls

 
En funció de les característiques de cada escala, és possible que els vidres requereixin un tractament especial.

Les neteges a fons

 
Tot i que la part que més es veu i s’embruta és el terra, per a mantenir neta una escala també s’han de tenir en compte la resta dels elements; làmpades, aplics i altres punts de llum, parets, sostres, tubs de serveis, portes, forats de l’escala…
Tot i que aquestes parts no tenen ni de bon tros la mateixa acumulació de pols. És important fer-ne la neteja diverses vegades a l’any. Fent-ho, s’evitarà la degradació de l’espai, i permetrà un estalvi important, perquè la neteja quotidiana serà més fàcil, i per tant menys costosa.
 
És inevitable que una escala es deteriori fins que s’hagi de tornar a pintar. Però amb un manteniment adequat de la neteja, aquest deteriorament serà molt més lent. A Net100x100 us podem ajudar.
 
Esperem que us sigui de profit el consell d’avui, que des del primer moment que posis els peus a casa t’aculli la COMODITAT de la claredat de la neteja!
 
Bon cap de setmana!
comunitat de veins Net100x100,

 
Blog Net100x100