Skip to content

Com mantenir l’ascensor Net100x100!

18 maig, 2017
mantenir ascensor Net100x100
Quan pensem en la neteja de la comunitat, sempre pensem en la neteja de zones comunes com l’entrada al portal, la zona de les bústies, les escales d’accés a cada planta i els replans.

Però us heu parat a pensar en l’important que és la neteja de l’ascensor?

En realitat, la neteja i manteniment de l’ascensor és un dels aspectes més importants en el manteniment d’una comunitat. Es tracta d’un espai petit pel qual passen pràcticament totes les persones de l’edifici com a mínim un parell de vegades al dia.
 
D’aquesta manera, es converteix en fonamental realitzar una neteja freqüent tant del cubicle en general, com dels miralls i botonera en particular.
En aquesta línia, un dels aspectes als quals cal prestar especial importància; durant el procés de neteja són els carrils de l’ascensor.
És usual que en ells caiguin restes de les soles de les sabates i fins i tot trossets de paper, que poc a poc dificulten el tancament de les portes fins a acabar amb la seva deterior i trencament.
 
Així mateix, és important utilitzar productes neutres en la neteja per no fer malbé l’acer inoxidable del que solen estar revestits tots els ascensors.
 
A continuació us expliquem com netejar un ascensor:
  • Aspirarem les guies. (Aspirador Petit)
  • Netejarem les parets que no són d’acer inoxidable amb una baieta de microfibra, aigua i detergent neutre. (Nettion Magnolia)
  • Netejarem l’espill amb una baieta de microfibra i productes especial per a vidres. (Cristalin)
  • Netejarem les portes i parets d’acer inoxidable amb baietes de microfibra i productes especials per a l’acer inoxidable. (Klesing Inox)
  • Fregarem el terra amb aigua i productes neutres. (Nettion Magnolia)

No oblideu, que a demés del manteniment de neteja, es necessita el manteniment tècnic.

Esperem que aquests consells i guia de com netejar un ascensor us sigui útil i poguéssiu gaudir del vostre ascensor amb total comoditat i seguretat.
 
Per més informació: Net100x100
 
Bon cap de setmana de l’equip de Net100x100. 
 

 
Blog Net100x100