Skip to content

Com gaudir de la neteja durant l’estiu a la teva escala!

5 maig, 2017
Com gaudir de la neteja durant l’estiu a la teva escala!

Com mantenir les escales i comunitats de veïns, netes. Ara que ve el bon temps i mantenim les portes i les finestres més obertes.

 
No és el mateix netejar el vestíbul que el replà del quart pis, ni l’accés al pàrquing que el de les golfes o terrats. Per aquest motiu s’aconsella fer la neteja de les diferents zones i components amb periodicitats diferents:

Netejar el vestíbul de l’escala

 És la part que més s’utilitza, i la més la més exposada a l’exterior; causes que fan que sigui la més bruta i necessiti una neteja més freqüent. Més en mesos de estius i en zones costeres. La solució és simple, si mantenim el vestíbul net, la neteja de tota l’escala serà molt més ràpida i menys costosa. L’efecte de net serà més durador.

Netejar l’escala

 
En una escala amb ascensor, l’ús de l’escala és molt inferior; al que se’n pugui fer en una que no en tingui. Tot i així, al mantenir les finestres i la porta de les escales més obertes; de lo normal la pols i petites quantitats de sorra s’acumulen a l’interior. Llevan el resplandor del terra i dels vidres, donant-li un aspecte brut. Aquest serà un factor important per escollir la freqüència amb que és més aconsellable la neteja, tant de les escales com dels replans. 
 

Netejar vidres i miralls

En funció de les característiques de cada escala, és possible que els vidres requereixin un tractament especial. Més en zones costeres a causa de la salinització de la mar.

Les neteges a fons de l’escala

Tot i que la part que més es veu i s’embruta és el terra, per a mantenir neta una escala també s’han de tenir en compte la resta dels elements; làmpades, aplics i altres punts de llum, parets, sostres, tubs de serveis, portes, forats de l’escala…
Tot i que aquestes parts no tenen ni de bon tros la mateixa acumulació de pols, és important fer-ne la neteja diverses vegades a l’any. Fent-ho, s’evitarà la degradació de l’espai, i permetrà un estalvi important, perquè la neteja quotidiana serà més fàcil, i per tant menys costosa.
 
 
 
És inevitable que una escala es deteriori fins que s’hagi de tornar a pintar. Però amb un manteniment adequat de la neteja, aquest deteriorament serà molt més lent. Net100x100 us podem ajudar.
Esperem que us sigui de profit el consell d’avui. I que des del primer moment que posis els peus a casa t’aculli la COMODITAT de la claredat de la neteja. Sobretot que es pugui gaudir completament d’un estiu Net100x100!
Bon cap de setmana!
Net100x100,

 
Blog Net100x100