Skip to content

Apostem pels productes ecològics.

8 juny, 2017
productes ecològics per netejar
Bon dia, us portem el primer post de productes ecològics del mes. 
Els productes de neteja són omnipresents a totes les llars. Se sap relativament poc sobre la composició d’aquests productes per diverses raons, perquè no n’ha hi estudis. Les formulacions que tenen són complexes, i perquè hi ha limitacions; proteccions pel que fa a la divulgació de tots els seus ingredients.
Avui en dia hi ha més de 100.000 substàncies químiques presents en els productes de la llar, de les quals només sabem els efectes de 3.000. El benzè, el formaldehid, els èsters de glicol, etc. són components cancerígens i al•lergògens. No coneixem encara els efectes de les molècules químiques que són a gran part dels productes de neteja, per això sempre és millor recuperar tradicions més naturals, tant per protegir el medi ambient com per garantir la nostra salut familiar.

Una aposta pel medi ambient

Els productes d’higiene de la llar acostumen a anar acompanyats de químics que difícilment es desintegren i que van a parar als rius i al mar, cosa que els fa entrar de nou al cicle biològic i també en els aliments que consumim.
Només pel fet de canviar aquests productes per altres que respectin el medi ambient ja serà una bona aposta per afavorir la salut del nostre planeta.

Una aposta per la salut

Molts dels productes d’higiene de la llar contenen substàncies químiques al•lergògenes o potencialment cancerígenes. En un estudi fet l’any 2009 per Anne C. Steinemann, investigadora de la Universitat de Washington, titulat “Els productes de consum perfumats i els seus ingredients no revelats” (Productes ecològics), es demostrava la presència d’ingredients aromàtics en una selecció de productes de consum que són potencialment tòxics i que poden provocar problemes de salut.
Aposta pels productes de neteja casolans i ecològics
En comptes d’utilitzar tants productes químics podem recuperar tradicions casolanes. No tenen cap impacte negatiu en la salut del medi ambient i de les persones. 
A Net100x100 apostem per un món més ecològic, us deixem el nostre apartat de productes ecològics
Esperem que us hagi sigut útil aquest article. 
Per a ampliar aquesta informació: www.net100x100.com

 
Blog Net100x100