Skip to content

Salut, alguns consells per evitar el contagi de la grip

13 octubre, 2017
Salut, alguns consells per evitar el contagi de la grip
Bon divendres i bona salut ! 
Net100x100 vol acompanyar-te tant en els bons moments, com en els moments no tan bons aportant salut a la teva vida. Sempre disposats a caminar al teu costat, vetllant per la teva neteja; però també per la teva COMODITAT, SALUT i VIDA. Avui us parlarem de com prevenir les grips, ara que s’apropa el fred.

La grip és causada per uns virus que s’introdueixen al nostre organisme, a través de l’aire o la saliva.

A causa de la contínua proliferació de contaminació de l’aire que respirem i la gran part de temps que estem en espais tancats, amb molta gent … Cada vegada són més freqüents patir-les, a causa del seu gran caràcter contagiós.

El contagi de la grip sol ser molt comú en espais tancats, on hi ha concentració de gent, com oficines, cases, transports públics…
 
Us aconsellem, periòdicament, ventilar l’espai. Obrint les finestres, tot i que l’aire exterior no és del tot pur, degut a la contaminació que ens envolta.

La solució més eficaç per prevenir aquest tipus de malalties és l’ozonització d’aquests espais que solem estar habitualment. Seria consellable, fer un tractament periòdicament amb un aparell industrial (com el de la imatge) i per al manteniment. Podriem utilitzar un aparell domèstic indicat per espais reduits.

Qué és l’ozó? És un gas compost per tres molècules d’oxigen i un potent oxidant i desinfectant, pel que s’encarregarà d’eliminar qualsevol partícula nociva. Com els virus de la grip, que estigui present en l’aire. A més l’ozó és un gas que al desinfectar també elimina qualsevol tipus d’olor al moment. És inodor pel que no deixarà cap tipus d’olor mentre s’utilitza i garanteix un ambient interior segur, agradable i lliure de microorganismes patògens.

Us desitjem a totes i tots en aquests dies i sempre MOLTA SALUT! 

 
Blog Net100x100