Skip to content

L’acer inoxidable i la seva neteja

25 gener, 2017
neteja de acer inoxidable
L’acer inoxidable, és un metall amb excel·lents propietats, compost per una aliatge a base de ferro. Un contingut important en crom i alguns cops níquel, dins dels acers inoxidables dels  més resistent; és el 18/8 (18% de crom y 8% de níquel i la resta de ferro).

Avui en dia l’acer esta molt lligat a la nostra vida quotidiana

Us volem oferir una guia de neteja per aquest material.  Pensar que l’acer inoxidable és un metall que no necessita, aparentment, molta neteja. La veritat és tot el contrari, ja que, l’acer pateix influències d’adherències i aquestes  han de ser eliminades immediatament, ja que; aquestes adherències poden ocasionar l’oxidació y el seu deteriorament.
 
Amb la finalitat d’evitar aquestes situacions, i amb l’objectiu de mantenir l’acer en un estat impecable. És necessari comprovar freqüentment l’estat superficial i efectuar la corresponent neteja a temps per tal eliminar taques i floridures.
 
L’important contingut de crom propicia que es formi una fina pel·lícula, però, molt robusta que aconsegueix evitar el fenomen de corrosió.
 

Neteja d’articles domèstics:

 
Els materials d’acer inoxidable, al ser netejats regularment no ofereixen problema. Però si es deixen de netejar i no s’eliminen les adherències aquestes poden afavorir la seva corrosió.
 
  • Mai han d’utilitzar-se raspalls o altres elements de ferro, ja que les possibles adherències de ferro són causa de certa corrosió i ratllaran l’acer.
  • A Net100x100 disposem de Klesing Inox, és un producte d’una gran versatilitat, per al manteniment de neteja i enllustrat de l’acer inoxidable. Protector davant l’aigua, pols i brutícia. Repel·leix les partícules de pols en suspensió, a causa de la creació d’una especial pel·lícula protectora, obtenint superfícies netes, polides i brillants.

Per a la neteja de façanes:

Netejar a consciència i aclarir bé després de la seva neteja. En cas d’observar adherències salines o restes de greixos, eliminar tals dipòsits amb detergent neutre i una esponja.
 
  • Assecar adequadament la humitat amb una baieta demicrofibra. Si aquestes restes es deixen cert temps, aquestes zones canvien de color (decoloració) amb freqüència són l’origen d’atacs corrosius puntuals.
  • Per a eliminar taques de greixos, contaminació ambiental, etc… primer cal intentar suprimir-los mitjançant sabons neutres, o bé mullar-los amb aigua calenta i després fregar amb una o esponja. També ho podem fer en Pedra Blanca.
  • En cas d’aparèixer floridures en la superfície d’acer inoxidable, s’ha de fregar (en sentit a les línies del polit de l’acer) amb esponja i Pedra Blanca.
  • Finalment aclarir bé amb aigua de manera que no quedin restes del netejador.
     Pots accedir als productes recomanats en aquest article fent clic sobre el seu nom.
     Moltes gràcies i esperem que us sigui molt útil aquesta informació.
 
 
 

 

 
Blog Net100x100