Skip to content

5 propostes de terres per a la cuina

11 abril, 2016
5 propostes de terres per a la cuina
 
A l’hora d’elegir el terra de la cuina hem de tenir en compte que ha de ser fàcil de netejar, resistent i que no absorbeixi taques, sobre tot, de greix, de fruites àcides i resisteixi als cops; els sòls ideals són: el granit, és una pedra natural de gran resistència, o el porcel·lánic, un sintètic molt versàtil. També el formigó imprès, en el seu format continu i sense juntes és molt higiènic i finalment terres de resines antilliscants.

1. Granit: De gran duresa, és resistent a l’abrasió dels productes químics, taques i cops, alguna cosa molt útil a la cuina. A més, és reciclable, ecològic i s’extreu de forma sostenible.

2. Porcel·lánic: És un material molt resistent i fàcil de netejar. 

3. Pedra ceràmica: Recrea la bellesa de la pedra natural amb els avantatges d’un material ceràmic i en alguns casos és antilliscant.

4. Formigó imprès: És un material molt fort, molt resistent, dura molts anys, resisteix a agents químics i sense juntes és molt higiènic. 

5. Resina antilliscant:
Material que a més de protegir i evitar el desenvolupament biològic, permet una neteja simple i còmoda fins i tot a les zones de més difícil accés, creant una impressió imponent en la cuina.
 
Per que llueixin aquests terres s’ha d’utilitzar un netejador detergent i desengreixant concentrat, que sigui indicat per a la neteja de tot tipus de terres i superfícies rentables, com granit, porcel·lanic, gres, pedra ceràmica, formigó imprès, etc.,  i ha de ser indicat per als terres que solen quedar greixosos, com les cuines, també que deixi a l’ambient una agradable aroma a net.
 
Ramon Ber
 
 

 

 
Blog Net100x100